sMall BusinessCluB VRIenDen Van Fc Den BoscH

Vrienden van FC Den Bosch


“Bij de sponsorgroep ‘Small Businessclub, Vrienden van FC Den Bosch’ zijn meer dan 40 startende en ervaren ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf aangesloten. Ondernemers uit diverse branches in de regio ‘s-Hertogenbosch genieten elke thuiswedstrijd van de combinatie zaken doen, voetbal en Brabantse gezelligheid.

Een lidmaatschap bij deze sponsorgroep biedt leden de ideale gelegenheid om op laag- drempelige wijze in contact te treden met collega-ondernemers uit de regio. Gedurende het voetbalseizoen staan er, naast alle thuiswedstrijden, diverse netwerkactiviteiten op het programma. Ook wordt u twee maal per seizoen uitgenodigd om de reguliere Businessclub met meer dan 150 leden te bezoeken, kunt u uw bedrijf op wedstrijddagen presenteren en wordt u de mogelijkheid geboden om periodiek zakelijke relaties uit te nodigen.

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met de Small Businessclub, Vrienden van FC Den Bosch? Of bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap? Neem dan contact op met Tommie van Alphen via t.vanalphen@fcdenbosch.nl of (06) 57 57 84 42 en sluit u aan bij dit snel groeiende zakelijke netwerk. FC Den Bosch hanteert een zeer scherp instaptarief!”

Bezoek Jan van Grinsven aan het Vriendenhome